A romantika nagykövete az almádi Lélek Labor Bárban!

balaton.vehir.hu 2017. 12. 14. 16:04

Engedjék meg, hogy néhány szóval bemutassuk Johnny Moonlight-ot,avagy, - ahogyan már sokan ismerik az itthon és külföldön is a "romantika nagykövetét".

Johnny Moonlight zenei inspirációit elsősorban az 50-es, és 60-as évek angolszász zenei világából merítette, azok közül a dalok közül válogatva, amelyek romantikus, érzelmekkel teli, ám örök érvényű mondanivalót hordozó tartalommal bírnak, és könnyed nosztalgikus kikapcsolódást biztosítanak az igényes, visszafogott légkört kedvelők számára. Olyan akkoriban nagyra becsült előadók dalait eleveníti fel jellegzetes, bársonyos, markáns, férfias hangján, mint pl. Dean Martin, Frank Sinatra, Paul Anka, Elvis, vagy a kor magyar előadói közül Szécsi Pál, Poór Péter, hogy csak néhány nevet említsünk.

Johnny előadásait a korszakhoz, illetve a stílushoz illő öltözettel, és lehetőségek szerint díszletekkel, fénytechnikával is hitelesebbé teszi. A nosztalgikus repertoár ellenére garantáltan újszerű előadását átéléssel teli előadásmódja, stílusos karaktere, sármja teszi felejthetetlenné, és egyedülállóvá. Dalai között nagy hírű korabeli előadók swinges, jazzes feldolgozásai találhatóak meg elsősorban; jellegzetes, búgó hangja mágikusan hat a férfi hallgatókra, megjelenésével pedig megidézi Marilyn Monroe-t is.

A boldog békeidőbeli hírességek tiszteletére specializálódott szórakoztató műsorok -, melyek szintén választhatóak Johnny repertoárából - a világhírű dalok mellett informatív tartalommal is ki lettek egészítve, így mindenki számára még érdekesebbé téve az estet. (lásd: Elvis est, Szécsi Pál est, Rock'n'roll est, Komár est... folyamatosan bővül!)

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!