Balatoni polgármesterek is indulnak a veterán autóversenyen

balaton.vehir.hu 2017. 06. 02. 12:11

Június 3-án szombaton közel 120 különleges veteránautó és youngtimer áll rajthoz Almádi főterén, hogy teljesítse a közel 250 km-es távot a csodálatos Balaton-Felvidéken. Többek között Tósoki Imre, Tömör István, Marton Béla, Keszey János és Szedlák Attila polgármestereknek is szurkolhatunk.

Az előzetes nevezések alapján Tósoki Imre Tihany polgármestere Bugóczi Zsolttal indul egy 1973-as Mercedes-Benz 450 SL autóval, Tömör István Balatonkenese polgármestere vendégével rajtol egy 1989-es Mercedes-Benz 300 SL típusú kocsival, Marton Béla Balatonfűzfő polgármestere idén is feleségével rajtol egy 1984-es Mercedes-Benz 380 SLC-vel, és talán a polgármesteri mezőny legössszeszokottabb párosa Keszey János Balatonalmádi és Szedlák Attila Litér polgármestere egy 1971-es Zsigulival vág neki a 250 kilométeres távnak. A települések vezetői már többször bizonyítottak az elmúlt évek versenyein.

 

 Marton Béla feleségével Marton Beával

Korábbi írásunk ITT olvasható! További részletek a www.balatonclassic.hu oldalon!

Taktikai megbeszélés: Szedlák Attila (b) és Keszey János polgármesterek

Lukács Zsolt és Komor Mária a mezőny legidősebb járművével az 1923-ban gyártott Salmson VAL 3 GP-vel indulnak a 250 kilométeres távon

Fotók: balaton.vehir.hu/archív

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!