Hagyományos újévi köszöntő Balatonalmádiban - képgalériával

balaton.vehir.hu 2015. 01. 10. 19:42

2015 a takarékosság, a felkészülés éve lesz, emelte ki ünnepi beszédében Keszey János polgármester, szombaton este a Pannónia Kulturális Központ színháztermében.

A hagyományos ünnepi rendezvény egy perces néma főhajtással kezdődött, így emlékeztek meg az egybegyűltek a január 8-án elhunyt országgyűlési képviselőre, Lasztovicza Jenőre, aki egyben a megyei önkormányzat elnöki tisztségét is betöltötte.

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg

A hagyományos ünnepség rendhagyó módon a helybéli diákok műsorával vette kezdetét, amit a hálás közönség vastapssal jutalmazott. Keszey János polgármester köszöntőjében felsorolta az eddigi eredményeket. Többek között kiemelte, hogy 2014-ben három választáson kellett részt venni. A közműfejlesztéseket a jövőben is, amennyiben lehetséges lesz, Európai Uniós pályázati pénzek igénybevételével biztosítják. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság új épülete is 2014-ben készült el, az önkormányzat által biztosított ingyenes telken – hangsúlyozta a polgármester. Teendőnk az idei évben is bőven lesz, de az önkormányzat gazdálkodására 2015-ben a kiegyensúlyozottság, a kiszámíthatóság lesz a jellemző – zárta gondolatait Keszey János.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!