BalatonKörDeszka - Deszkázz velünk és támogasd a zenét!

balaton.vehir.hu Forrás: Facebook 2020. 10. 15. 13:19

Mi a közös abban, hogy az emberek az életüket a zenének szentelik és abban, hogy emberek körbedeszkázzák a Balatont? Mindkettő őrültség és mindkettő szenvedély. Mi most a deszkázás szenvedélyével szeretnénk segíteni életben tartani a zenét és megelőzni hogy zenészek, szakemberek hagyják maguk mögött a szakmájukat és a zene iránti szenvedélyüket.

 

A jelenleg viharvert zeneipari szereplőket szeretnénk támogatni a FÁBIÁN JULI Emlékalapítványon keresztül, mégpedig úgy, hogy körbe gördeszkázzuk a Balatont.
Persze nem kell deszkáznod, ha nem akarsz, simán csak támogathatod és itt követheted az eseményt. Rengeteg videóval fogunk jelentkezni előtte, alatta és utána is, szükség lesz a lelki supportra is :)

Ha tetszik a célunk és egyetértesz vele, nagy örömmel vesszük támogatásod. Bármennyit adományozhatsz.

https://adjukossze.hu/kampany/balatonkordeszka-a-zeneipar-hattermunkasainak-megsegitesere-2100

Szeretnénk, hogy minél többen deszkázzák körbe (vagy legalább egy szakaszon) a Balatont és támogassák a magyar zene sokszínűségét és a tehetségek pályaelhagyásának megelőzését, ahogy lehetőségük van: anyagilag vagy sporttal vagy virtuális részvételükkel.

A projekt ötletgazdája Horváth Renátó, maga is a zeneiparban dolgozik közel 15 éve, az eastaste.net ügynökség, BalconyTV Budapest alapítója és a Budapest Showcase Hub, Banding projektek társalapítója. 10 éves kora óta gördeszkázik.

Partnerünk a MOL Nagyon Balaton és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ

Hajtani kell tovább, értetek hajtunk.

Az adományozás részletei:

Ha tetszik a célunk és egyetértesz vele, nagy örömmel vesszük támogatásod. Bármennyit adományozhatsz.

https://adjukossze.hu/kampany/balatonkordeszka-a-zeneipar-hattermunkasainak-megsegitesere-2100

Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/1w9gLDiYxZq6iXvCKResROAwrVW70fwFOGQcRjIF14nc/edit

FONTOS: ha te is jössz velünk deszkázni, azt saját felelősségedre teszed. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak a csatlakozók testi épségéért. Védőfelszerelést - bukókisasokot, térd- és könyökvédőt, megfelelő öltözetet - viselj!

Forrás: Facebook.com

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!