Segíts velünk, hogy minden mesének jó vége legyen!

A LAPOSA BIRTOK és a MAGYAR VÖRÖSKERESZT kampánya

balaton.vehir.hu Forrás: Budavári Dóra 2020. 04. 03. 16:46

Az elmúlt hetekben megtanultuk, hogy a koronavírust komolyan kell venni. Felelősen viselkedni, otthon maradni, minimálisat érintkezni. A Laposa Birtok #borozzotthon kezdeményezése is ezért indult el: a kampányban kedvezményes csomag ajánlatokat lehet rendelni otthoni kiszállítással, a birtok borásza, Laposa Zsófi pedig rendszeresen tart online kóstolókat, szőlész-borász „kanapé-kurzusokat”. A pincészet már többször együttműködött a Magyar Vöröskereszttel, most is úgy döntöttek, igyekeznek segíteni a Vöröskereszt koronavírus elleni harcában.

 

Most különösen fontos, hogy összefogjunk!

 

A Magyar Vöröskereszt kiemelt fontosságú tevékenységet végez a koronavírus elleni harcban. A folyamatos és hiteles tájékoztatás mellett hivatásos dolgozók és önkéntesek segítenek a leterhelt kórházaknak, közösségeknek. Védőeszközöket és fertőtlenítőszereket szereznek be, felszereléseket biztosítanak a járvány elleni harchoz, pszicho-szociális segítséget nyújtanak. Emellett gyűjtenek, például azért, hogy anyagilag támogassák a fokozott terhelés alatt álló szociális ellátást. Az online felületen beérkezett adományokat elsősorban Magyarországon használják fel.

A #borozzotthon kampány folytatásaként a Laposa Birtok egy különleges csomagot állított össze, melynek megvásárlásával a Magyar Vöröskereszt munkáját támogatod – kartononként 2000 forinttal.

Támogatói videó, melyben Laposa Zsófi és Bence beszélnek a kampányról

https://www.youtube.com/watch?v=0U9A9c_wvbY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR24GI-RTR346MY8BoE-Sq-TvJCxyqIEIX6PZ8IXDdDz7aqQp1Bin6fwwn

A csomag tartalma, melyet egyenesen Badacsonyból, ingyenesen szállítanak házhoz, védőruhában:

• Laposa Friss

• Laposa Illatos

• Laposa Rosé

• Laposa KőKövön Furmint

• Laposa Istenmeredekje Kéknyelű

• Laposa Aranydomb Juhfark

+ ajándék kulcstartó

Ára: 23 400 HUF, ingyenes szállítás, ebből 2 000 forintot juttatnak kartononként a Magyar Vöröskeresztnek a koronavírus elleni védekezésre

Támogatás: https://www.laposa.hu/hu/termek/voroskereszt-tamogatoi-valogatas

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!