Itt a ranglista díjazottak névsora

balaton.vehir.hu Forrás: Magyar Vitorlás Szövetség 2019. 11. 12. 15:11

A Magyar Vitorlás Szövetség közli a november 28-i ranglista díjkiosztó díjazotti névsorát. Hosszú a lista - tájékoztat a Magyar Vitorlás Szövetség.

 

November legvégén, 28-án tartja a Testnevelés Egyetemen a Magyar Vitorlás Szövetség a 2019-es ranglista díjkiosztó rendezvényét. A ranglista díjkiosztón jellemzően utánpótlás kategóriákban osztanak elismeréseket, egyedüli felnőtt osztályként az olimpiáról éppen kifelé tartó finn dinghy versenyzők szerepelnek a programban.

Összesen 20 kategóriában díjazza a szövetség a 2019-es teljesítményeket, s a ranglistákon kívül 2019. évben elért kiemelkedő nemzetközi eredményeket elért magyar vitorlázókat is elismerésben részesíti. Ez a lista 44 "tételből" áll, szerepelnek rajta csapatok és egyéni vitorlázók is. Ezen a listán található például Érdi Mári és Berecz Zsombor, valamint a Gyapjas - és a  Vadnai testvérek, hiszen ők a hazai ranglistaversenyeken nem vettek részt, mivel programjuk döntően külföldi versenyekből és edzőtáborokból áll. Ugyancsak ebben a csapatban játszik az idén Európa-bajnokságot nyert hollandis Majthényi Szabolcs-Domokos András, valamint a solingban világbajnok Litkey Farkas-Németh Péter-Joó Kristóf egységek is, ahogy a Raffica csapata, vagy a világbajnoki 8. helyezett 29er páros Jeney Máté és De Jonghe Arthur is.

A részletes listát a csatolt dokumentumban lehet nézni.


Csatolt fájlok:

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!