„Tedd zsebre a Balatont” - Applikációt kapott a Magyar Tenger

balaton.vehir.hu Forrás: origo.hu 2019. 09. 06. 14:40

Újdonság a balatoni vitorlázás szerelmeseinek, ugyanis elindult a Vitorlázz Itthon applikáció, ami egyfajta vízi GPS-ként üzemel. Elnavigál az általunk megközelíteni kívánt helyszínekhez, legyen az kikötő, étterem, szálláshely, vagy akár hajósbolt. A hajónaplóban fel lehet vezetni a megtett útvonalakat, időrekordokat, így lehet gyűjteni a mérföldeket. Az applikációban emellett elérhetőek a balatoni hírek, események, amik a térképen is megjelennek. Mutatjuk, mi mindent tud az applikáció - írja az origo.hu

FORRÁS: VITORLÁS SZÖVETSÉG

Az idei év elején indult Vitorlázz Itthon turisztikai portál, melynek legfőbb célkitűzése, hogy az aktív kikapcsolódás jegyében a vitorlázás sportágát mutatassa be, népszerűsítse. Ehhez kapcsolódóan már elérhető a szintén Vitorlázz Itthon névre hallgató ingyenes mobil applikáció, mellyel könnyebben felfedezhetjük a „magyar tengert".

A „Tedd Zsebre a Balatont" szlogennel bíró alkalmazás célja, hogy megadjon lehetőség szerint mindent, amire szüksége lehet egy túravitorlázónak, aki szívesen vesz részt túraversenyeken is a Balatonon.Megtalálhatók benne a legérdekesebb Balaton körüli látványosságok, hírek, események, a kikötők közeli vendéglátóhelyek és persze az előzetesen felmért és minősített marinák.

További részletek ITT olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!