Hamarosan jön a McDonald`s BringaMánia Tour de Balaton 2019

balaton.vehir.hu 2019. 05. 05. 16:53

Öt táv, kétkeréken, minden korosztálynak! A McDonald`s BringaMánia Tour de Balaton öt távon vár, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő túrát. A Tour de Balaton egy kellemes bringatúra, nem verseny! Május 18-án, szombaton immár 5. alkalommal, öt távon várjuk a bringás túrázókat. Válaszd ki a neked megfelelő távot. A túrák a siófoki Újhelyi strandról indulnak.

 

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton

2019. május 18., szombat

Egy bringás túra, túra tempóban, a Balaton körüli bringaúton, ahol el lehet indulni csapatban, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik önállóan szeretnék teljesíteni a távot, szabadon választott 15-30 km/h-s tempóban. A közös túra hatalmas élmény, de nem mindenki szereti, mi mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól érezze magát, az is aki imád csapatban haladni, és az is, aki nagyobb lendülettel falná a kilométereket.

Az útvonalon 15 km/h és 30 km/h közötti tempóhoz igazodva határozzuk meg az útvonal biztosítási pontokat, és a frissítőpontok nyitva tartása is ehhez a tempóhoz igazodik majd. A szabadon választott tempóban haladóknak figyelniük kell a biztosítási pontok és a frissítők nyitvatartási idejére.

Válaszd ki a neked megfelelő távot!

Túra távok:

Balaton XL (206 km) – teljes kör, igazi teljesítmény
Balaton L (168 km)– nyugati medencét kerülő kihívás
Balaton M (78 km) – keleti „félkör” a bátraknak
Balaton S (30 km) – a családoknak
Balaton XS (6km) – a legkisebbeknek

Balaton_XL 

A 206 km-es, embert próbáló túra szombaton reggel (pontosabban hajnali) 6 órától indul és az óramutató járásával megegyező irányba kerüli meg a tavat. Igazi erőpróba a legelszántabbaknak!

Balaton_L

Szintén reggel 6 órától induló bringás erőpróba, a végén Tihanyi kompozással. Rövidebb, de még mindig kihívást jelentő 168 kilométeres tekerés a nyugati medence körül, amit a közös kompozás tesz még nagyobb élménnyé.

Balaton_M 

A szombaton 9 órától indul a harmadik túra, amelynek távja „csak” 78 km. Ők Szántód felé veszik az irányt, és egy rövid tekerés után komppal szelik át a Balatont. A Tihanyba érkezés után az útvonal  megegyezik a 206 kilométeres táv útvonalával, tehát Tihany után ők is a jobb oldalon láthatják a tavat menet közben.

Balaton_S

Egy táv kifejezetten a családoknak! Azoknak ajánljuk, akik szívesen nekivágnának a gyerkőcökkel egy kellemes, Balaton-parti bringatúrának. A tempó kényelmes, az összesen 30 km-es táv nem túl hosszú, ideális hétvégi program az egész családnak. Félúton egy hosszabb pihenő és meglepetés programok várják a kicsiket és nagyokat!

Balaton_XS

Bringás köröcske gyerekeknek és kisgyermekes családoknak. A rendezvényközpontból induló Balaton XS köröcskén a gyerekek is bringázhatnak egy jót.

Létszám limit: 3000 fő

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

További részletek ITT olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!