Téli vitorlás túra a Balaton körül

balaton.vehir.hu Forrás: hidegenlegio.hu 2019. 01. 20. 19:46

A Hidegen Légió 2019-es megmozdulásaira verbuvál harcedzett és hidegtűrő hajósokat, kalandvágyó regrutákat. Mielőtt bárkin is eluralkodna a jeges rémület lássuk mi vár ránk - olvasható a felhívás a hidegenlegio.hu oldalon.

 

PROGRAM
A Nagy Téli Hideglelő Hajózás körbejárja a Balatont.

1. nap - február 2. szombat - Balatonlelle
Lellei GasztroFarsangon, 7 étterem, 10 borászat és 2 cukrászda részvételével. Élőzene, mulatság hajnalig.

2. nap - február 3. vasárnap - Balatonfenyves
Reggel 9 órakor útnak indulunk Balatonfenyvesre. A helyi klubban bowling, biliárd és darts bajnokságon mérjük össze tudásunkat.

3. nap - február 4. hétfő - Badacsony

Nyugat felé hajózunk, érintve a keszthelyi medencét, majd a festői vonyarcvashegyi Szent Mihály-kápolnát tekintjük meg a vízről. A szigligeti öböl útvonalon érkezünk Badacsonyba, ahol irány a Laposa és az Istvándy pincészet.

4. nap - február 5. kedd - Balatonlelle
Mielőtt megkezdenénk a Keleti-kört egy kis korcsolya-szauna-wellness programmal pihenjük ki az elmúlt napok fáradalmait (nyugati túra vége, keleti kezdete)

5. nap - február 6. szerda - Balatonkenese
A túra leghosszabb szakasza végén Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Club kikötőjébe érkezik a flotta. A szállodából autóbusz viszi az érdeklődőket a legnagyobb hazai hajógyártó üzembe, a Wia Elektromos Yachtok fűzfői gyártócsarnokába. A gyárlátogatást követően a szállodában kreatív társasjátékokkal ismerkedhetünk.

6. nap - február 7. csütörtök - Balatonfüred
Csütörtök délben már Balatonfüreden szállunk partra, hogy szakavatott vezető segítségével megismerhessük a város kulturális nevezetességeit.

7. nap - február 8. péntek - Balatonlelle
Pénteken érkezünk vissza Balatonlellére, ahol másnap a Farsangi Regatta várja mindazokat akik erre az eseményre is beneveznek.

 További részletek a hidegenlegio.hu oldalon!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!