Így túráztok TI – játékot hirdetünk!

balaton.vehir.hu Forrás: porthole.hu Fotó: porthole.hu 2018. 10. 05. 09:25

Lassan vége a szezonnak, elérkeztek a reggeli ködök és a bágyadt napsütés hónapjai. Ugyan egyre többen vagyunk, akiket még a tél sem riaszt vissza, de jellemzően ilyenkor már egyre kevesebben merészkednek vízre. Mi most a nyári élményeitekre vagyunk kíváncsiak, ezért játékot hirdetünk! - Olvasható a porthole.hu oldalon.

 

Nagy örömmel látjuk Túrahajós Facebook csoportunk aktivitását, a rengeteg tippet, tanácsot és jó ötletet, amit megosztotok egymással. Őszi játékunkhoz túrahajós élménybeszámolóitokat várjuk, amiben leírjátok egy idei túrázós kalandotokat! Az írás szólhat balatoni, folyami vagy tengeri útról, bemutathatjátok benne a helyi nevezetességeket, ajánlott éttermeket, vagy lehet színtisztán filozofikus, sajátélmény jellegű beszámoló - a lényeg, hogy legalább 3000 karakter hosszú legyen, és csatoljatok hozzá két képet is!

A Porthole szakmai zsűrijének döntése alapján a legjobb beszámolót díjazzuk: a nyertest a Balatoni kikötők című hajózási útmutató és kikötői atlasz új, színes és aktualizált kiadásával ajándékozzuk meg!

Élménybeszámolóitokat a porthole@porthole.hu címre várjuk október 10-ig!

Forrás: porthole.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!