Csodálatos természetfilm készült a Balatonról!

balaton.vehir.hu Forrás: Facebook 2018. 03. 20. 23:19

Három év, 150 forgatási nap, négy évszak a Balaton körül. A megszokott útvonalakról letérve forgattunk mocsárban, hegytetőn, víz mélyén, barlangban, hogy a Balatont és a környékét egy új szemszögből mutassuk be Nektek - közölték a szerzők hivatalos közösségi oldalukon. Televíziós premier: Duna Televízió, 2018. április 1., húsvét vasárnap, 18:40

"Egy olyan utazásra hívunk Benneteket, ahol a geológia összeér a vadvilággal, a múlt a jelennel, és miközben egymást követik az évszakok, sok-sok millió év nyomai tárulnak a szemünk elé. A világ egyik legváltozatosabb tája, Magyarország egyik legszebb természeti kincse."

Televíziós premier: Duna Televízió, 2018. április 1., húsvét vasárnap, 18:40

Még egy jó hír: a Pannonia Entertainment jóvoltából a film egy hosszabb, 4K felbontású, szélesvásznú verziója az art mozikba kerül április 19-től. 

 

Operatőr-rendező: Mosonyi Szabolcs Balázs Béla-díjas, forgatókönyvíró-producer: Bagladi Erika, zeneszerző: Mátyás Attila Merkaba, narrátor: Csankó Zoltán, gyártó: Natfilm Hungary. A film az NMHH Médiatanács, Magyar Média Mecenatúra Program támogatásával jött létre.

 

  

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!