A Balatoni Horgászrend változásai 2018-tól

balaton.vehir.hu Forrás: balatonihal.hu Fotó: balatonihal.hu 2017. 12. 14. 23:08

A legfontosabb változás a balin kiemelt védelme, emellett bővül a kirívónak minősített szabályszegések köre. 6 új ponttal bővül, és 2 pontban módosul a Balatoni Horgászrend 2018-tól, de ezek többsége csak kisebb változást jelent - olvasható a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. honlapján.

Ahogy a korábbi években már megszokhattuk, a Balatoni Horgász Konferencián mutattuk be a jövő évi horgászrend tervezett módosításait a Balaton körül érintett horgász szervezetek képviselőinek és a sajtó munkatársainak. Az esemény 2017. 11. 04-én zajlott Balatonfüreden és már negyedik alkalommal rendeztük meg.

Az ismertetett tervezetre idén is lehetőség volt a helyszínen szóban reagálni, valamint a konferencia után a kidolgozott javaslatokat megküldtük az összes Balaton-parti horgász egyesületnek és a megyei horgász szövetségeknek levél formában véleményezésre. A horgász-szervezetek vezetői a horgászrendi módosítási terveinket egyhangúan elfogadták. A jegyrendszerben tervezett módosításaink kapcsán jött több észrevétel, amelyeket igyekeztünk figyelembe venni, így reményeink szerint mindenki elégedett lehet a kompromisszumos megoldásokkal.

További részletek a balatonihal.hu oldalon olvasható!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!