Balaton Best: A legjobbat kedvezménnyel!

Évről évre egyre nő a térségi turisztikai kedvezménykártya népszerűsége

balaton.vehir.hu 2017. 12. 05. 14:47

Egyre többen fedezik fel a Balaton Best Card turisztikai kedvezménykártya előnyeit a strandokon, közlekedésben, élményparkokban, gasztronómiában és a galériákban. Több mint 80 elfogadóhely nyújt kedvezményt az északi-parton, Tihanytól Almádiig a vendégek számára, de folyamatosan bővül a kínálat.

A vendégek igényeit szem előtt tartva nyomon követjük a trendeket, folyamatosan bővítjük a kínálatot úgy a szállásadói, mint az elfogadói oldalon. Tapasztalataink alapján egyre tudatosabban választanak olyan szálláshelyet a vendégek, amely csatlakozott a Balaton Best Card (BBC) turisztikai kedvezménykártya hálózatához. Ezeken a szálláshelyeken ingyen jár a vendégnek a kártya, amelynek használatával akár több 10 ezer forintot is megspórolhatnak az aktív családok, baráti társaságok. Hiszen a strandok, a kalandparkok, a különféle közlekedési eszközök üzemeltetői, beleértve a hajózási társaságokat is, jelentős engedményt adnak az árból és akkor a vendéglőkről, cukrászdákról, népszerű galériákról és a bónuszként járó e-bike-ról még nem is beszéltünk.

Egyértelműen ösztönzi a szálláshelyek igénybevételét, foglalását a Balaton Best térségben (Balatonalmáditól – Tihanyig) a kártya, amelynek statisztikai adatai hozzájárulnak a turizmus fejlődéséhez. A térség népszerűsége töretlen, a kártya felhasználók száma évről évre növekszik, amit a térségben eltöltött, a rendszerben regisztrált vendégéjszaka számok dinamikus növekedése támaszt alá. Míg tavaly 18 397 vendégéjszakát regisztráltak a szálláshelyek a kártyarendszerben, addig idén már 20 419 vendégéjszakát. A szálláshelyek előszeretettel válnak partnerévé a térségi szervezetnek, hogy biztosíthassák a kártyát vendégeiknek. A panziók, szállodák és más szállásadók a Balaton Best használatával egyértelműen előnyre tehetnek szert a piaci versenyben a vendégeknek átengedett kedvezmények mellett azzal is, hogy a Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) Szövetség minden lehetséges platformon segíti az értékesítést.
A tavalyi mintegy 70 elfogadóhely idén már 86elfogadóhelyre bővült, és kínál kedvezményt a Balaton legjobb oldalán, legjobb lehetőségeit kihasználó vendégek részére. Az engedmények zöme nem szezonális, az év során különböző tartalmak kerülnek előtérbe.
A kártyát üzemeltető Balaton Best Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. tapasztalatai szerint a nyáron egyértelműen a strandokon igénybe vehető kedvezmények voltak a legnépszerűbbek, de szeretik az ingyenes és kedvezményes tömegközlekedést és a kedvezményes hajózást is. Előszeretettel keresik fel az élményparkokat, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeit, a galériákat.

A Balaton Best Card aduász a szállásadó kezében, de a vendég is biztos lehet abban, hogy a BBC révén nemcsak a legfontosabb eseményeket követheti nyomon, de tudatosan irányíthatja a pihenését, kikapcsolódását is.
További információ: www.balatonbest.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!