e-Balaton, e-Velence

balaton.vehir.hu Forrás: mavcsoport.hu Fotó: mavcsoport.hu 2017. 06. 19. 11:25

2017 nyarán két új kedvezményt nyújtunk a Velencei tóhoz és Balatonhoz utazó, és oda jegyüket interneten megvásárló utasaink részére.

Ha interneten keresztül váltja meg vasúti menetjegyét, a menetrendi keresőben keresse azokat a vonatokat, amelyek @ jellel vannak megjelölve. Ezekre a vonatokra e-vonatjegyet váltva az eddigi 3% helyett 15% kedvezményt nyújtunk. Ez az e-Balaton, illetve e-Velence kedvezmény!

Az e-Balaton és e-Velence jegy kinyomtatva, vagy mobiltelefon, laptop képernyőjén is bemutatható a jegyvizsgálónak a vonaton. A kedvezményes árú jegy a nap során korábban illetve később közlekedő, ezért kevésbé zsúfolt vonatokra érvényes. A kedvezményes jeggyel így nem csak olcsóbban, de kényelmesebben is utazhat.

A kedvezmény a nyári menetrendi időszakra szól, 2017. június 17. és augusztus 27. között közlekedő vonatokra.

BalatonFontos, hogy az e-Balaton és az e-Velence kedvezménnyel vásárolt jegyek csak meghatározott (a menetrendben @ jellel jelölt) vonatokon vehetőek igénybe, és csak a jegyen megjelölt vonaton érvényesek.

Az e-Balaton jegy tetszőleges balatoni kiinduló- vagy célállomással megváltható, e-Velence esetén pedig Velence, Velencefürdő, Gárdony vagy Agárd állomás lehet az úticél vagy az indulási pont.

A kedvezmény nem vehető igénybe kerékpárjegy, élőállat jegy, illetve felárak után, valamint Budapest-bérlethez váltott csatlakozó jeggyel.

Ismerje meg a többi Balatonhoz kapcsolódó nyári ajánlatunkat is!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!