"Köszönjük, Alsóörs" – Újévi gálakoncert, országos dalpremierrel

balaton.vehir.hu 2020. 01. 10. 19:55

Alsóörs, 2020. január 10. péntek - Péntek este, újév indító fogadáson látták vendégül a civil szervezeteket, vállalkozókat, partnereket, mindazon alsóörsieket, akik hozzájárultak a 2019-es esztendő közös sikereihez.

 

A megjelenteket Hebling Zsolt polgármester köszöntötte, aki mindenkinek köszönetet mondott, mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak Alsóörs sikeréhez az elmúlt évben. Majd elmondta Albrecht Sándor helytörténész-újságíró gondolatait a szülőföld szeretetéről, arról, hogy mindent meg kell köszönni, amit valójában egy életen keresztül is szinte lehetetlen meghálálni. Ezért is "Köszönjük, Alsóörs" az est rendezvényének a mottója, mert az elmúlt év sikerében most együtt osztozunk - fogalmazott a polgármester.

Az est során a Nemzeti Lovas Színház művészei léptek fel. Népszerű operett és opera dalok csendültek fel. Főbb szerepekben: Pintér Tibor, Mohácsi Márk, Illyés Jennifer és Pápai Kíra énekeltek valamint a táncosok.

Pintér Tibor és Illyés Jennifer

Pintér Tibor elmondta, hogy Veszprémben született, de Balatonalmádiban tanult meg lovagolni. Ezer szállal kötődik a Balatonhoz és a környékhez. Majd elmondta, hogy amerikai turnéra kaptak meghívást és ebből az alkalomból párja, Illyés Jennifer a 2014-es X-Faktor versenyen énekelte a Főnixmadár című dalt, amelynek az angol verziójának országos premierjét hallhatta a teltházas rendezvény hallgatósága. 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!