XII. Zorall Sörolimpia Alsóörsön

balaton.vehir.hu 2019. 08. 18. 23:32

2019-ben is mindenkit vár a Balaton parton, hazánk egyik legbarátságosabb, legcsaládiasabb fesztiválja! Sör, Sport, Szerelem és Rock'n' Roll! 4 nap, Alsóörsön, a XII. Zorall Sörolimpián!

 

Pokolgép (Fotó: balaton.vehir.hu/Archív)

dőpont: 2019. augusztus 21-24. (szerda-szombat) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

A hazai rock és metál zene apraja nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. Két nagy jubileum is lesz, Tankcsapda 30 és Road 15, jön az Edda Művek, az Ossian, a Lord, az AWS, a Pokolgép, a Leander Kills, a Depresszió, a Paddy and The Rats, a Rudan Joe Band, az Omen, a Kárpátia, a Junkies, a Triász, a Dorothy vagy a Rómeó Vérzik. De természetesen a házigazda Zorall zenekar mellett, ott lesz Nagy Feró és a Beatrice is.

A Sörolimpián nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen nem kevesebb, mint 20-30 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont. 

A szervezők és a térségi önkormányzatok megegyezése alapján Alsóörs, Lovas, Paloznak lakosai kedvezményes belépő vásárlására jogosultak, részletek a plakáton:

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!