XIX. jótékonysági nőnap Alsóörsön

balaton.vehir.hu 2019. 03. 09. 19:36

Alsóörs, 2019. március 09.,szombat - Immár 19. éve, hogy az alsóörsi Vöröskereszt nőnapra jótékonysági estet szervez. A bevétel, rászorulók megsegítésén kívül lehetőséget biztosít egészségnapok, szűrések megrendezésére is.

 

Lehner Mária, az alsóörsi Vöröskereszt vezetője hírportálunknak elmondta, hogy a majdnem húsz év alatt minden nőnapi rendezvényükön elsősorban a helyi hölgyek köszöntése és a beteg, rászorulók megsegítése a fő cél. Jelenleg 68 a helyi tagok, akik minden előkészületben és a programok lebonyolításában is segítenek. A bevételek a támogatói jegyekből, tombolából és szponzori támogatásokból adódnak össze.

Elsőként egy meglepetésműsorral kedveskedtek a szervezők, Kálmánfi operett népszerű dallamokat hallhattunk Vásári Mónika és Bozsó József, a Budapesti Operettszínház tagjainak előadásában, ami hatalmas sikert aratott a közönség soraiban.

Majd az alsóörsi Református Általános Iskola első osztályosai ünnepi műsorral kedveskedtek.

Hebling Zsolt polgármester, a rendezvény védnöke elismerően nyilatkozott a helyi Vöröskereszt eddigi munkásságáról, elért eredményeihez, színvonalas rendezvényeihez. Majd befejezésül felolvasta Szent II. János Pál pápa a Levél a nőknek szóló írás részleteit. Ezt követően a polgármester férfi társaival virággal köszöntötte fel a hölgyeket.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!