20 éves az alsóörsi Sirály Nyugdíjas Közhasznú Egyesület

balaton.vehir.hu 2019. 02. 20. 18:35

Alsóörs, 2019. február 20., szerda – Jubileumi ünnepség keretében emlékeztek meg az egyesület 20. születésnapjáról az Eötvös Károly Művelődési Ház színháztermében.

 A rendezvény Teleki Gergő zongoraművész koncertjével kezdődött, majd Böhm Lászlóné az egyesület vezetője köszöntötte az ünneplőket. Beszédében felelevenítette az elmúlt húsz év kiemelkedő eseményeit, diavetítésen is szemléltette a kiemelkedő pillanatokat, gyertyát gyújtott mindazon korábbi nyugdíjas tagokért, akik mára eltávoztak, név szerint felsorolva emlékezett. Köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették, támogatják mind a mai napig egyesületüket.

Hebling Zsolt (b.), Böhm Lászlóné és Ferenczy Gábor

Üde színfolt volt a balatonfűzfői Vidám Fiúk „bajoros” előadása, amivel hatalmas sikert arattak. Hebling Zsolt polgármester szintén gratulált az elmúlt húsz évhez, kiemelte a dalkör országos eredményeit -Amióta polgármester vagyok, immár 17. éve gyűjtöm az irodai szekrényemben azokat a cikket, amelyek az egyesület rendezvényeiről tudósítanak és higgyék el, hogy csurig van a szekrényem – fogalmazott. Visszaemlékezésében felolvasta a Halászbokor 1999-es tudósítását, amely az egyesület megalakulásáról számolt be, 1999. január 6-án, 15 órakor megalakult. Majd Ferenczy Gábor alpolgármesterrel, az önkormányzat nevében közösen átadták a jubileumi kristályvázát. Az ünneplőket további színes programok várták.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!