"Köszönjük, Alsóörs" - Új év indító fogadás

balaton.vehir.hu 2019. 01. 05. 21:37

Alsóörs, 2019.január 05. szombat - Szombaton este, új év indító fogadáson látták vendégül a civil szervezeteket, vállalkozókat, partnereket, mindazon alsóörsieket, akik hozzájárultak a 2018-as esztendő közös sikereihez.

 A megjelenteket Hebling Zsolt polgármester köszöntötte, aki elmondta, hogy 15 éven keresztül minden decemberben tartották a vállalkozói estet, amin köszönetet mondtak a település érdekében elért sikerekért, de három évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy a meghívottak körét kibővítik a civil szervezetek, partnereik és helyi lakosok bevonásával - fogalmazott.

Majd elmondta, hogy a múlt héten beszélgetett Albrecht Sándor helytörténész-újságíróval a szülőföld szeretetéről, arróól, hogy mindent meg kell köszönni, amit valójában egy életen keresztül is szinte lehetetlen meghálálni. Ezért is "Köszönjük, Alsóörs" az est rendezvényének a mottója, mert az elmúlt év sikerében most együtt osztozunk.

-Alsóörsnek 2019-ben is ragyogóak a kilátásai hiszen tovább folytatódnak a település beruházásai, remek, kiemelt színvonalas programokkal - mondta dr. Kontrát Károly országgyűlési képviselő. Majd hozzátette, hogy az elmúlt nyolc és fél éves sikeres kormányzásnak, a biztonságos országnak a másik megbecsülésének köszönhetően Alsóörsön is tíz százalékkal emelkedett a turizmus, ezzel együtt a bevétel is, ami szintén jelentősen hozzájárul a Balaton-parti település töretlen fejlődésének.

 Az est során népszerű operett csokor összeállítást hallhattunk Vámosi Katalin, Kálmánfi Ferenc, Kálmánfi Gábor előadásában, zongorán Bárkány Éva kísért.

Ferenczy Gábor alpolgármester pohárköszöntőjében köszönetet mondott mindazoknak, akik sokat tettek Alsóörs töretlen fejlődéséért.

 

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!