Riviéra – nem csak nyáron!

balaton.vehir.hu 2018. 12. 03. 15:49

Egyre növekvő vendégforgalmat tapasztalhattunk az idei évben is a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület településein. A szokásos erős nyári koncentráltság mellett – amikor turisták tízezreit látjuk el információval a szálláshelyekről, programokról és egyéb lehetőségekről irodáinkban, – egyre több vendéggel számolhatunk a tavaszi, őszi időszakban is - tájékoztatta hírportálunkat Zakar Zelinda az egyesület menedzsere.

 Igazán büszkék lehetünk, hogy Egyesületünk rendezvényei (TúraWeekend, Nyitott Pincék teljesítménytúra, II. Alsóörsi Palacsinta Fesztivál, 2Kilátó éjszakai túra) 2018 tavaszán és őszén a Nyitott Balaton kezdeményezéshez idén is csatlakozva, két hónap alatt közel 16.000 vendéget hoztak a Riviérára, akik közül sokan a szálláshelyeket és egyéb szolgáltatásokat is igénybe vették.

Az emberek utazási kedve nem merül ki a nyári szezonban. Egyre nő az érdeklődés a belföldi utak iránt különösen a hosszú hétvégéken. Ahhoz, hogy a Riviéra települései négy évszakos desztinációvá válhassanak, szükség van minőségi, fűthető szálláshelyekre és színvonalas programokra, valamint a helyi és helyközi közlekedés megoldására. Az önkormányzatok népszerű IFA-pályázata többek között éppen ezeket a fejlesztéseket támogatja a szálláshely szolgáltatóknál. Folyamatosan fejleszteni kell, a vendégek minőséget várnak el tőlünk, összehasonlítanak bennünket másokkal, hiszen csak egy kattintásra van a világ a mai digitális korban.

További forgalomnövekedésre tehetnek szert a Riviéra önkormányzatai, szolgáltatói, ha közösen erősítjük első körben az őszi, tavaszi, idővel a téli szezon kínálatát. Jelszó az egyediség, a Riviéra térség márkázhatósága és ezzel a versenyképesség erősítése!

Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület

Alsóörsi Tourinform Irodánk az ünnepekben zárva tart 2018. december 22-től 2019. január 1-ig. Nyitás január 2-án 9:00 órakor. A programokat megtalálják az ajtóra kiragasztva, valamint a www.balatonriviera.hu oldalon.  

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!