Aggodalomra semmi ok, bőven lesz palacsinta Alsóörsön a II. Palacsinta Fesztiválon

balaton.vehir.hu 2018. 10. 04. 15:15

Alsóörs, 2018. október 04., csütörtök – A tavalyi hibáinkból okulva idén hét helyszínen mintegy ötven fő fogja folyamatosan sütni a palacsintát, a Sirály parkban és a strand területén – nyilatkozta hírportálunknak Zakar Zelinda a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület menedzsere.

 Óriási az érdeklődés a vasárnapi rendezvényre, nem csak a környékről, de szinte az ország legkülönbözőbb pontjairól keresnek minket telefonon. (2018. október 4-én 15 óráig a rendezvény közösségi oldalán mintegy 32 ezren érdeklődnek az esemény iránt és 2.5 ezren jelezték részvételi szándékukat!) Éppen ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az idelátogatóknak ne okozzunk csalódást. Változatos ételek italok közül lehet majd válogatni, sok jó programmal fűszerezve. Érdemes otthonról hozott palacsintákkal benevezni a versenyre, mert értékes díjak kerülnek kiosztásra, például: páros heti jegy a jövő évi, jubileumi 20. Harley-Davidson Open Festre, csak úgy, mint a Zorall Sörolimpiára vagy akár a 2019-es Paloznaki Jazz Piknik nulladik napjára is ketten menetnek majd el, de számos egyéb díj kerül kiosztásra. Ami szintén újdonság ebben az évben, próbáltunk a parkolási gondon enyhíteni ezért: Az autóval érkező vendégek számára kijelölt ideiglenes parkolóhelyek: kutya futtató területe, használaton kívüli vasúti sínek. Segítők irányítják a forgalmat láthatósági mellényben. Figyelem! A Vasút utca teljes hosszában egyirányú lesz a rendezvény ideje alatt! Kihajtás csak Paloznak irányába lehetséges. Kérjük az alsóörsi lakosokat és vendégeiket, hogy lehetőség szerint gyalogosan érkezzenek a rendezvényre. Köszönjük a türelmüket és a megértésüket a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület nevében is – fogalmazott Zakar Zelinda.

Fotó: balaton.vehir.hu/2017.

Programok:
10:00 Délelőtti játékos ügyességi versenyek (nem csak gyerekeknek)
12:00 A délelőtti versenyek díjkiosztója
12:30 Bűvész a színpadon
13:45 Illusion Hip-Hop Gyerektánccsoport
14:00 Délutáni játékos ügyességi versenyek (nem csak gyerekeknek)
14:30 ABBASOLUT koncert
15:30 Egy nagybőgő, egy férfi, rengeteg népdal és Bach - Lőrinszky Attila bőgős 
16:40 Palacsintás király és királynő avatás és hatalmas díjeső
17:00 Az Alma együttes koncertje
 
Maradt még kérdésed? Tedd fel a Facebookon az eseménynél (II. Palacsinta Fesztivál Alsóörsön), vagy érdeklődj a Tourinform Irodában tel.: (87) 575 000! 
 
Otthon készült (palacsinta) remekekkel pályázhatsz a palacsintás király vagy királynő címre.
A művet 14.00 óráig kérjük leadni a Móló Caféban, névvel, fantázianévvel.
Vigyázat! A zsűri kőkemény kritikusokból áll.
 
Támogatóink:
Alsóörs apraja és nagyja, SÉF Veszprém, Balatoni Hajózási Zrt, 8. Paloznaki Jazzpiknik, Balatonfűzfői Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, H-Budapest Kft. a Harley Davidson Open Road Fest szervezője, Zorall Sörolimpia, Eplény Síaréna, Sóbri Jóska Élménypark, Balatoni Bob Szabadidőpark, Balaton SUP, Alsóörs, Chrome-Soft Kft. és még sokan mások...
A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!