Nemzeti Regatta: Szurkoljunk Alsóörsnek, Csopaknak!

balaton.vehir.hu Forrás: balatonriviera.hu 2018. 06. 04. 13:20

Szurkoljunk Alsóörsnek és Csopaknak! Idén is részt vesz a Riviéra két települése a Balatoni Hajózási Zrt. által megszervezett, a Nemzeti Regatta elnevezésű kétnapos rendezvényen. Immár harmadik alkalommal rendezi meg Siófok a Nemzeti Regattát, Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját június 9-10-én.

 

A 2017-es aranyérmes Alsóörs

Szurkoljunk a mieinknek, Alsóörsnek és Csopaknak! Idén is részt vesz a Riviéra két települése a Balatoni Hajózási Zrt. által megszervezett, a Nemzeti Regatta elnevezésű kétnapos rendezvényen, Siófokon. A 2017-es győztes Alsóörs polgármestere bízik benne, hogy harmadszor is dobogós lesz a falu, ezzel még nagyobb figyelmet kaphat az utóbbi időben egyre népszerűbb Balaton parti település az utazni vágyók körében és a médiában is!

A vitorlás hajók fedélzetén és a siófoki hajóállomáson 50 település résztvevői mutatkoznak be. Fergeteges koncertekkel és színes programokkal várnak minden érdeklődőt június 9-én és 10-én!

Minden vitorlásra 7 fős települési legénység ül fel, hogy megküzdjenek a szombati előfutamokban, majd a vasárnapi negyeddöntőkben (24 csapat), az elődöntőben (12 csapat) és döntőben (6 csapat) a dobogós helyekért. 

Részletek az alábbi linken:
www.nemzetiregatta.hu

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!