Júniusban rendezik meg az Everness Fesztivált Alsóörsön

balaton.vehir.hu Forrás: MTI 2018. 04. 17. 13:49

Magyarországi és külföldi spirituális előadókkal, változatos zenei programokkal és számos sportolási, mozgási lehetőséggel várja vendégeit az Everness Fesztivál június 20. és 25. között Alsóörsön - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

  Az idén hatodik alkalommal megvalósuló Everness Fesztivál a legnagyobb magyarországi életmód fesztivál - hangzott el a műsorban.

    Klein Csaba fesztiváligazgató elmondta: nappali fesztiválról van szó, ahol a programok reggel öt órakor kezdődnek, meditációval, jógával a Balaton-parton. A hajnalig tartó bulik nem jellemzőek, az esti koncertek éjfél és egy óra körül érnek véget. A 2013 óta évente megrendezett fesztivál vendégei nem a bulizni járó fiatalok, hanem inkább a középkorúak - mondta.
    A fesztivál programját előadások, jóga, tánc, zene, meditációk, workshopok színesítik. Több mint húsz - köztük három zenei - helyszín közül választhatnak a látogatók.
    Mint a fesztiváligazgató kiemelte: a rendezvény fontos helyszíne a hangterápiás tér, amely a tavalyi siker után az idén nagyobb területen várja a vendégeket, továbbá a kézműves térre is nagyobb hangsúlyt fektetnek, kiállításokat is rendeznek.
    Az újdonságok között említette a mozit, ahol a fesztiválhoz és az előadásokhoz kapcsolódó filmeket vetítenek.     Elmondta: a rendezvényre elsősorban világzenei előadókat hívtak meg. Mint a műsorban elhangzott, a fesztiválról további információ a www.everness.hu oldalon található meg.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!