A hölgyeket köszöntötték Alsóörsön

balaton.vehir.hu 2018. 03. 10. 20:08

Szombaton délután a Balaton-parti település hölgyeit köszöntötték az Eötvös Károly Művelődési Ház színháztermében.

 

 Lehner Mária az Alsóörsi Vöröskereszt Szervezet vezetője elmondta, hogy tizenhét évvel ezelőtt pontosan azért hozták létre a helyi szervezetet, hogy minden tavasszal, jótékonysági rendezvénnyel egybekötve köszöntsék a településen élő nőket, Az est bevételével pedig a hagyománynak megfelelően a rászoruló családokat segítik.

 

Hebling Zsolt és Lehner Mária

Az első osztályos iskolások kedves műsorát követően Hebling Zsolt polgármester köszöntötte a hölgyeket. Beszédében kiemelte, hogy a hölgyek az élet hordozói, ápolói, nevelői, hálával tartozunk gondoskodó türelmükért, önfeláldozó gondoskodásukért, gyermekeinkért, a jövőért. Vigyáznak ránk, megteremtik az otthon melegét, gyengédségükkel egyedülálló varázslatos tulajdonságaikkal mellettünk állnak minden helyzetben, erősítenek bennünket, terelgetik utunkat a helyes irányba. Kívánom, hogy ne csak ma, hanem az év minden napján éreztessék megbecsülésünket és tiszteletünket – zárta gondolatait a polgármester.

 

Az est során Kálmánfi Ferenc és Kálmánfi Gábor operett csokrával kedveskedett a hölgyeknek. Többek között Lehár, Kálmán Imre és Huszka népszerű szerzeményei csendültek fel. Zongorán Bárkányi Éva kísért. A zenés összeállítást követően a férfiak egy-egy cserép tavaszi virágot adtak át a hölgyeknek.

 

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!