I. disznótoros wellness hétvége

balaton.vehir.hu 2018. 01. 24. 12:55

Töltsön velünk hurkát, kolbászt, pálinkát... Nagyapáink hagyták nekünk örökül, hogy a disznótor igazi sikerének titka a „töltésben” rejlik. Erről a titokról rántjuk most le a leplet és mutatjuk meg azoknak, akik velünk töltik az első disznótoros wellness hétvégénket.

 Időpontok: január 27. (szombat) és február 24. (szombat) 07.30-tól

Helyszín: Laroba Hotel Alsóörs (Füredi u. 42.)

Fotó: balaton.vehir.hu/Illusztráció

Mi vár Önre a disznótoros programunkon?
Eszem-iszom és dőzsölés pukkadásig. Terülj, terülj asztalkám hamisítatlan falusi ízekkel. Zamatos pálinkák és hangulatos talp alá való. Mindez kiegészítve a mesés téli Balaton-part páratlan sziluettjével,  szállodánk minden kényelmével, kényeztető wellness szolgáltatásaival és végtelen vendégszeretetével.

Disznótoros programok:
Reggel 7:30-tól Első dolgunk lesz meginni az áldomást a malacra.
Reméljük velünk tart majd-e korai órán és segítségünkre lesz a disznó feldolgozásában a hurka és kolbásztöltésben. Ha az ínycsiklandó falatok láttán megéhezne hamuba sült pogácsával csillapíthatja vágyát, míg elkészülnek az első fogások.
Aki pedig megszomjazik, forralt borral és forró teával csillapíthatja szomját.

8:00-10:00 Büféasztalos reggelivel* várjuk: Ez alkalommal az alapkínálatunkon túl, frissen készített disznótoros finomságokkal is várjuk: sült vér, resztelt máj, friss házi kenyér...

12:00-14:00-ig Terülj, terülj asztalkám: ínycsiklandó falatokkal, igazi falusi ízekkel:
Orjaleves, pecsenye, frissen sült farsangi fánk házi baracklekvárral, hogy jobban csússzon a falat az ebéd mellé vendégünk egy pohár borra vagy sörre vagy üdítőre.

18:00 -20:00 Disznótoros vacsora
Természetesen a hangulatfokozó és étvágygerjesztő üdvözlő pálinka ez alkalommal sem marad el!
A büféasztalon* pedig megtalál mindent, ami egy hamisítatlan falusi disznóvágás elengedhetetlen fogása:
Véres és májas hurka, sült kolbász, pecsenye, oldalas, hagymás törtburgonya, párolt káposzta desszertnek pedig az elengedhetetlen házi rétes

A programon való részvétel ingyenes, de a felsorolt étel és italszolgáltatások külön térítés ellenében vehetőek igénybe!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!