Ütősen indult Alsóörsön a fesztivál

balaton.vehir.hu 2017. 08. 12. 22:09

Szombaton este látványos felvonulással vette kezdetét a Balaton-parti település legnagyobb, 10 napos rendezvénysorozata.

 

Pontosan este hét órakor a Kocsmától indult a népes menet a Drumsters ütősegyüttes vezetésével egészen a Sirály parkban lévő nagyszínpadhoz. Már menet közben rengetegen csatlakoztak a felvonulókhoz, a fantasztikus ritmusokra már menet közben táncoltak, a mi a színpad előtti produkcióban csúcsosodott ki.

 

Orosz Anna, Hebling Zsolt és Kontrát Károly

A település nevében Hebling Zsolt polgármester köszöntőjében elmondta, hogy legelőször 1994-ben rendezték meg a Vendégmarasztaló fesztivált, ami mára már tíz napossá nőtte ki magát. Arról is szólt, hogy a felvidéki Kalász testvérvárosi küldöttség is jelen van Alsóörsön, Balázs János polgármester vezetésével. Noha az erdélyi Málnás településsel is igen jó kölcsönös kapcsolatot ápoltak az elmúlt 27 év alatt, hivatalosan most augusztus 20-án írják alá a testvérvárosi megállapodást.

 

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg!

Dr. Kontrát Károly országgyűlési képviseli mindenkinek jó szórakozást kívánt. A megnyitót követően a roppant népszerű Ocho Macho együttes lépett a színpadra, addigra már egy gombostűt sem lehetett leejteni annyian voltak.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!