Alsóörs: Mandulavirág teljesítménytúra 2017

balaton.vehir.hu Forrás: balatonriviera.hu 2017. 04. 19. 11:31

Idén április 29-én szervezi meg a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület közkedvelt Mandulavirág teljesítménytúráját, amelyre szeretettel várják a jelentkezőket az egész ország területéről.

A Balaton Riviéra legszebb tájait térképpel, útvonalleírással járhatják körbe a túrázók. A tavaszi köntösbe öltözött csodálatos természet segít a különben sem megerőltető táv leküzdéséhez. A start és a cél is az alsóörsi Tourinform Irodában lesz, 8-10 óráig lehet nevezni a 6 és 20 km-es távokra. A túra egyéni, amit a térképen, leírásban feltüntetett pecsétpontok érintésével és a pecsétek begyűjtésével lehet sikeresen teljesíteni. Lehetőség van előnevezésre is, az info@balatonriviera.hu címen.

Nevezési díj: 800 Ft.
Szintidő nincs, a célba 16:00-ig be kell érni.
Nevezési díjból 200 Ft kedvezmény az összes távhoz: MTSZ, MSTSZ, TTT, TFSZ tagoknak, Magyar Turista Kártya, csoportos nevezőknek, diákoknak, nyugdíjasoknak, turisztikai egyesületi tagoknak, Tourinform Irodák dolgozóinak illetve előnevezés esetén (04.23-ig).

A célban fitness gulyás kapható: 600 Ft/adag.
Rajt-cél hely: Tourinform Iroda 8226 Alsóörs, Vasút u.3. GPS: N46.984739, E17.976819

További információ a fenti e-mail címen, illetve telefonon a +36 87 575 000 vagy a +36 70 371 8501 számon.

Kísérőprogramként ingyenes vitorlázással és további meglepetésekkel várjuk a túrázókat.

Szálláslehetőségek a www.balatonriviera.hu/szallas-szallashelyek-foglalas honlapon vagy email-ben az info@balatonriviera.hu és alsoors@tourinform.hu címeken.
Bízva a kedvező időjárásban szeretettel várunk mindenkit a mindig nagyon jó hangulatú, tartalmas és szórakoztató túrára! Találkozzunk reggel a "startban", az alsóörsi Tourinform Irodában!

Bízva a kedvező időjárásban szeretettel várjuk a mindig nagyon jó hangulatú, tartalmas és szórakoztató túrára! Találkozzunk reggel a "startban", az alsóörsi Tourinform Irodában!
Rendező: Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!