Ismét Jazz-móló Alsóörsön

balaton.vehir.hu 2016. 08. 05. 14:11

2016. augusztus 5-én (péntek) este, 20.00-tól az ALSÓÖRS MARINA kikötőben. Jazz klasszikusok, könnyű nyári zenefolyam a Swing-Swing Együttessel.

Veszprém zenei életének már több, mint 20 éve, Alsóörs nyári programjainak negyedik éve aktív szereplője a Swing-swing együttes, amely - ahogy neve is mutatja - a klasszikus tánczenei gyökerekhez nyúlt vissza repertoárja kiválasztásakor, és műsorát erre építve a teljes XX. századot felölelve mutatja be a legnépszerűbb zeneszerzők, előadók dalait. A zenekar tagjait az együtt zenélés öröme és érdekessége hozta és tartja össze, amelyek alapja, hogy a műfaji kötöttségeket és a játék szabadságát ötvözve mindig képes a megújulásra, a teremtésre, legyen szó komponált többszólamúságról vagy éppen improvizációkról.

Fotó: balaton.vehir.hu/Archív

Az együttes tagjai: Bankó Móni ének, Dely Viki ének, Kapor Ági ének, Bélafi László ének, szaxofon, Gömbös Károly zongora, Nyakas Krisztián basszusgitár, Palkovics György dob, Vecsey Ervin klarinét, Vonderviszt Lajos zongora/feldolgozások. Még több az együttes honlapján.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!