Mandula túra a Balatonnál

balaton.vehir.hu 2016. 04. 27. 14:42

2016. május 7-én 6 és 20 km-es távokon várják szeretettel a túrázni vágyókat, az immár hagyományos 3. Mandula túrára!

Fotó: balaton.vehir.hu/Illusztráció

A Riviéra legszebb tájait térképpel, útvonalleírással járhatja körbe, melyhez a természet tavaszi köntösbe öltözve nyújt csodálatos alapot a táv leküzdéséhez. A start és a cél is az alsóörsi Tourinform irodában lesz, 8-10 óráig lehet nevezni a 6 és 20 km-es távokra. A túra egyéni, a térképen, leírásban feltüntetett pecsétpontok érintésével és a pecsétek begyűjtésével lehet sikeresen teljesíteni. A részvételi díj 600 Ft, amiért térképet, leírást, oklevelet, kitűzőt adunk az eseményhez. Természetesen lehetőség van előnevezésre is, az info@balatonriviera.hu címen, mellyel a nevezési díjat 100 Ft-al csökkentheti.
A célban a kellemesen fárasztó túra után "fitnesz" gulyás kedvezményes árú elfogyasztására is lehetőség lesz. Idén is biztosítanak ingyenes vitorlázási lehetőséget, a Kapitány kérésére érkezési sorrendben a mólóról óránként 8 fő veheti igénybe ezt a kikapcsolódási formát.

Bízva a kedvező időjárásban szeretettel várják egy nagyon jó hangulatú, tartalmas és szórakoztató túrára, ahol a Balaton Riviéra területének szépsége már elég ébresztő erő, a május 7-ei ébredéshez. Találkozzunk reggel a "startban", az alsóörsi Tourinform irodában!

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!