Szombaton: I. Alsóörsi Horgásznap

balaton.vehir.hu 2015. 09. 23. 12:32

Alsóörs Község Önkormányzata és a Veszprém Vidéki Horgászegyesület HALFŐZŐ és halfogó versenyt hirdetett az alsóörsi strandon.

Időpont: 2015. szeptember 26. (szombat)
Helyszín: alsóörsi strand

A verseny nyilvános, csapatok (3 fős) és egyéni versenyzők számára.
A halételek készülhetnek bográcsban, grillen, tárcsán

Regisztráció 8.00-9.00 óra között
Főzés kezdete: 9.00 óra.

A halételeket 3 tagú zsűri bírálja 12.00 órakor
A zsűri az újszerűséget és a tálalást is értékeli
Verseny díjazása: 1-3 helyezett serleget, a résztvevők emléklapot kapnak.
Az első helyezett elnyeri és egy évig őrzi a felajánlott vándorserleget

A szervezők és a zsűri abban bízik, hogy minél változatosabb halételeket készítenek majd a versenyzők

Fotó: balaton.vehir.hu/Illusztráció

A résztvevők részére a szervezők biztosítanak:
kijelölt főzőhelyet, csapatonként 1db sörasztalt, 2db padot, 1 db tűztálcát.
Főzni csak gázzal lehet!

Halról és egyéb hozzávalókról 3500.-Ft értékű számlát befogadunk és térítünk. (a számlát Alsóörs Község Önkormányzata 8226. Alsóörs Endrődi Sándor u. 49. címre kell kiállítani.)
Csak készpénzes számlát fogadunk el!

Csapatonként leveses étel esetén 25 db, egyéb ételt készítése esetén 20 db műanyag tálat, evőeszközt, szemetes zsákot a szervezők adnak. Ivóvíz, kézmosási lehetőség és mosdó használat a strandon.

A versenyzők biztosítják a főzőeszközt (bogrács, grill, tárcsa) és a főzés alapanyagait, kenyeret.

A versenyzők vállalják, hogy a zsűrinek a bírálathoz 1 adag ételt szolgálnak fel.
Az érdeklődőknek leveses étel esetén 15, egyéb étel esetén 10 adagot kiosztanak, az „alsóörsi pikkely” ellenében.

A versenyre jelentkezni lehet 2015. szeptember 23-ig
Ferenczy Gábornénál a 06-20-6624104 és
Sashegyi Ildikónál a 06-70-3740453 –as telefonszámokon.

Együnk halat, finom falat.

Hírportálunk korábbi írása a sajtótájékoztatóról ITT olvasható.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!