16. Harley-Davidson Open Road Fest a Balatonnál

balaton.vehir.hu Forrás: MTI 2015. 05. 20. 17:13

Régi motorosokkal, zenészekkel és egy vetélkedővel zajlott a 16. Harley-Davidson Open Road Fest sajtótájékoztatója. Az eseményen bemutatásra került az idei fesztiválok legnagyobb nyereménye, a Harley-n debütáló Kapszula Hotel és az új fesztiválprogram.

A sajtótájékoztatón részt vett Hebling Zsolt - Alsóörs polgármestere, Czeglédy Ákos - Paloznak polgármestere, Dobai Attila - a fesztivál igazgatója, továbbá a fellépő zenekarok képviselői közül Pataky Attila -EDDA Művek, Kiss „Endi” - Hooligans, Kalmár László - Ganxsta Zolee és a Kartel és Vajda „SÓDER” Péter - Kowalsky meg a Vega együttesekből.

Elhangzott, hogy idén számos újdonság színesíti az Open Road Fest eseménysorozatát. A fesztiválon debütál a Kapszula Hotel, ami egy légkondicionált alvófülke, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy viszonylag kis helyet foglalva a fesztiválokon, sok embernek nyújtsa azt a lehetőséget, hogy ne kelljen elhagynia a helyszínt épp akkor, amikor a legjobban érzi magát, vagy ne kelljen éjszaka autóba ülnie. A szervezők arról is gondoskodtak, hogy a fesztivál időjárása online is követhető legyen egy, a helyszínre telepített időjárás-állomás segítségével. A belépőjegyként is szolgáló okos karszalaggal pedig nem csak játszani, de fizetni is lehet a fesztivál területén.
A zenekarok rövid felszólalásából kiderült, milyen újdonságokkal készülnek a fesztiválra. „Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy egy színpadon, egy estén zenélhetünk a Europe-al, aki a zenekar gyerekkori kedvence.” – nyilatkozta Endi, a Hooligans dobosa.
Dobai Attila, a fesztivál igazgatója, a tájékoztatón beszélt a nyereményjátékról, és végül bemutatta a főnyereményt: a Harley-Davidson Street 750-et. Mindenkit azzal biztatott, hogy vegyen részt a nyereményjátékban, mert mindegy mivel érkezik, lehet, hogy egy Harleyval távozik.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!