Alsóörsön virággal és levendula szívecskével köszöntötték a hölgyeket – képgalériával

balaton.vehir.hu 2015. 03. 07. 21:12

Szombaton délután az Eötvös Károly Művelődési Ház színháztermében köszöntötték a település hölgyeit.

Immár XIV. alkalommal rendezte meg a Vöröskereszt helyi csoportja a jótékonysággal egybekötött rendezvényt. A megjelenteket Léhner Mária, a szervezet helyi titkára köszöntötte.

Hírportálunk képgalériája ITT tekinthető meg

-Tisztelettel üdvözlök mindenkit településünk legnagyobb múltjával rendelkező közösségének, a nemes célokat kitűző és meg is valósító vöröskereszt jótékonysági estjén, ahol férfitársaim nevében elmondhatom nőnapi jókívánságainkat a tavasz első ünnepén– köszöntötte Hebling Zsolt polgármester az ünneplőket. Majd folytatta: szívből köszöntöm a megjelent hölgyeket, szóljanak szívből jövő szavaink őhozzájuk, anyáinkhoz, életünk társaihoz, leányainkhoz, nagymamákhoz, asszonyokhoz. Hálával tartozunk nekik, hogy megszültek, neveltek, figyeltek ránk, aggódtak értünk, ápoltak s oltalomként mehetünk hozzájuk mindig. Róluk az alábbi szavak jutnak eszünkbe: kedvesség, szeretet, figyelmesség, áldozatvállalás, türelem, gondoskodás. Nekik köszönhetjük a családi otthon melegét, emberi életünk boldogságát teljesítik ki – fogalmazott a polgármester. Majd Antóni Sándor Nőnapi köszöntő című versével köszöntötte fel a hölgyeket.
Az Endrődi Sándor Református Általános Iskola tanulói műsora következett. Először Bodnár Ervin Köszönet a nőkért című versét hallhattuk Kozics Patrik és Horváth Géza előadásában majd a Földművesek dala hangzott el Németh Júlia és Nagy Kristóf tolmácsolásában. Ezt követően pedig a 2. osztályos tanulók Tavaszköszöntő műsora zárta az általános iskolások műsorát. Meglepetésként Decsiné Márti és unokája Decsi Bence lepte a nézősereget zenés összeállításukkal.

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!