Balaton: Sörben pácolt rock 'n' roll - VII. Zorall Sörolimpia Alsóörsön

balaton.vehir.hu Forrás: alsoors.hu 2014. 08. 14. 20:42

Hát van jobb nyárzárás, mit masszív rockzenei körítéssel héderezni egy jót a Balaton környékén, szlopálni a jóféle habzó nedüt és egy baromi jót bulizni a legjobb haverokkal? Erről szól a Zorall Sörolimpia, 2014-ben immár a 7. alkalommal!

A fesztivál bölcsőjét Megyeren találjuk, ahol a Paprissimo fesztivál utódjaként 2008-ban látott napvilágot, majd innen indult Balaton környéki - Balatonszemes majd 2014-ben Alsőörs - vándorútjára 2012-ben, szerencsére azért egy remek utódot is hagyva itt, Megyer Camp néven.

Ami a stílus illeti itt aztán tényleg nincs mellébeszélés, ez egy rockfesztivál, ízig-vérig jóféle hazai rockzenével, és természetesen a Zorall munkásságával körítve, baráti áron és baromi jó hangulatban.

A fellépők sorában a Depressziótól kezdve a Kalapácson át a Roadig igen pofás nevekkel találkozhattunk már, és szerencsére nem úgy tűnik, hogy változás állna be e remek stílusban, ráadásul a kínálat olyan nyalánkságokkal is bővült már, mint a Bazi Nagy Zorall Lagzi vagy épp a Sörolimpiai Csapatjátékok!

Részletes program

A balaton.vehir.hu saját cikkei és fotói: minden jog fenntartva!